Hjelp

Vi hjelper deg med å ha kontroll på dine jobbansøkninger

Jobform tilbyr et gratis system til å håndtere jobbannonser og jobbansøkninger til private og bedrifter. Når du bruker Jobform går du aldri glipp av en ansøkningsfrist eller mister en ansøkning. Med vårt enestående verktøy har du det fulde overblikk over hele jobbjakten og rekrutteringsprosessen både som bedrift og som jobbsøkende.

Jobbsøkere

Hvis du leter etter et nytt arbeid eller skulle ønske det var en bedre måte å organisere din jobbjakt på, så kan Jobform hjelpe. Vi holder styr på de jobb du finner og ansøkninger du allerede har sendt. Det er enkelt å bruke og hjelper med å organisere din jobbsøkning med det samme. Organiser din jobbjakt med Jobform og meld deg til i dag - det er gratis!

Bedrifter

Mottar du jobbansøkninger på mail? Så er du ikke alene - opp til 72 % av alle bedrifter mottar jobbansøkninger på epost, som gjør det vanskelig og holde styr på alle ansøkerne. Med Jobform kan du håndtere ansøkningene dine på en enkel og lett måte. Det lette flow sikrer at du finner den perfekte kandidat. Ta kontroll på din rekrutteringsprosess og meld deg til i dag - det er gratis.

Hjelp & support

For å kunne hjelpe deg best mulig, vennligst pass på at du bruker samme epostadresse som du registrerte deg med når du kontakter oss. Dette vil gi oss muligheten til å svare på spørsmålene dine raskere og med mer nøyaktighet.


FAQ
Til jobbsøkere

Jobform hjelper deg med å ha kontroll på de jobbannonser du finner og de ansøkninger du allerede har sendt.

For bedrifter

Opp til 72 % av alle bedrifter mottar jobbansøkninger via epost, som gjør det vanskelig å få ret overblikk over alle ansøkere til jobben. Jobform er et ytterst brukervennlig system som hjelper deg å ha kontroll på dine ansøkninger.

Information

Jobform LTD
20-22 Wenlock Road
N1 7GU London
England
#8897774

We aim to answer all inquiries within 48 hours.